Zo komt uw unieke kast op maat tot stand

Omdat iedere kast op maat wordt gemaakt is geen kast hetzelfde en zijn de mogelijkheden eindeloos. Zowel in uiterlijk als maatvoering van uw exclusieve op maat gemaakte kast.

We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat het maken van een keuze in een op maat gemaakte design kast een hele opgave kan zijn.

Dan is het fijn om te weten dat ons team voor u klaar staat om u te begeleiden naar de perfecte kast op maat, volledig afgestemd op uw situatie, wensen, eisen en natuurlijk uw portemonnee.

Kijkt u op tegen het vervoer, de montage, de rompslomp van het installeren of het opruimen van het verpakkingsmateriaal van uw kast op maat? Wees gerust, wij komen u kast leveren en monteren waarbij we de ruimte achterlaten zoals we haar aantroffen.

Laat u volledig door ons adviseren of lever ons een ontwerp aan zoals u dat voor ogen heeft.
We nemen graag de tijd voor u in onze showroom. Vrijblijvend en kosteloos.

In 5 stappen naar uw nieuwe op maat gemaakte kast

1.
Inventarisatie

Samen lopen we eerst uw wensen en eisen door. Schroom niet om foto’s van uw situatie, een ruwe schets of gevonden foto’s van het internet mee te brengen. Uw tevredenheid is onze uitdaging. Zorg wel dat u globale maten heeft van de ruimte waarin de kast komt te staan. (hoogte, breedte en diepte)

2.
Ontwerp

Als we uw wensen en eisen in kaart hebben gebracht kunnen we met u aan tafel overgaan tot het maken van een ontwerp met behulp van onze 3D-tekensoftware. U krijgt het ontwerp mee zodat u er thuis in alle rust over na kunt denken.

3.
Revisieronde

Het kan voorkomen dat het ontwerp van de kast niet gelijk raak is. Soms biedt een ontwerp dan ook inspiratie tot nieuwe inzichten en mogelijkheden. Derhalve staat de deur altijd open om een ontwerp van een kast op maat te herzien, aan te passen en te verbeteren.

4.
Inmeten

U heeft het ontwerp goedgekeurd en maakt de order definitief. Binnen 14 dagen komen we bij u langs om de situatie in te meten tot op de millimeter nauwkeurig. Vanaf dat moment zijn wij volledig maatverantwoordelijk.

5.
Levering

Na het inmeten hoeft u alleen nog maar af te wachten tot we uw kast op maat komen leveren en monteren. De montage wordt zorgvuldig uitgevoerd waarbij we verpakkingsmateriaal retour nemen en de ruimte schoon achterlaten.