Beoordeel De Graaf Amsterdam

Wij proberen onze dienstverlening constant te verbeteren waar dat kan. Wij stellen het dan ook erg op prijs als u uw ervaring wilt delen met ons en toekomstige klanten.

Heeft u ervaring met ons?
Laat ons weten hoe dat u beviel.

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 9 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Plaats een beoordeling

Geen titel

Rated 5 out of 5
4 december 2020

Very professional company. Was offered very good solutions to problems no one else wanted to fix. A calculation mistake made by the company was fixed by the company (with their own resources). Excellent ownership and service. This is the place to go for sliding doors and cabinets.

AJ

Geen titel

Rated 5 out of 5
27 februari 2020

Het adres voor een kast op maat! Vakmensen die geduldige luisteren naar wat je wilt en meedenken. Het resultaat is dan ook precies wat je verwacht en in gedachte had!

R. Padovani

Geen titel

Rated 5 out of 5
3 november 2019

De Graaf Amsterdam is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken als je in de verbouwing van je huis zit. Vanaf het eerste moment in de Showroom, het opmeten en dan uiteindelijk plaatsen van de kasten gaat heel precies en kritisch. Je weet van te voren duidelijk waar je aan toe bent. Het onmogelijke werd gerealiseerd, prachtige inloopkasten, zij zijn in hoekjes en gaatjes gekomen dat je denkt hoe is het mogelijk, maar ze staan er en naar volle tevredenheid. Gaat met dit bedrijf dan echt alles in 1 keer goed, nee, maar zij zijn net zo kritisch zoals je zelf bent en komen met daadkrachtige oplossingen en denken met je mee. Hier geldt duidelijk wat kan er wel in plaats van “nee dit kan niet”… echt een aanrader!

R&A

Geen titel

Rated 5 out of 5
18 oktober 2019

De begeleiding en het enorme geduld bij het komen tot het uiteindelijk ontwerp van onze kasten was van grote klasse. Vervolgens werd het monteren en de plaatsing van de kasten op uiterst serieuze en vakkundige wijze uitgevoerd. Voeg daar nog bij dat het zeer sympathieke lui zijn en je kunt niet meer tevreden zijn. Als je kasten op maat wil hebben, kijk dan niet verder, dit is HET adres!

Ruud & Angelique

Geen titel

Rated 5 out of 5
23 juni 2018

We hebben een kast op maat besteld en geleverd gekregen. Om te zeggen dat we supertevreden zijn, is een understatement, we zouden niet weten wat er nog beter had kunnen gaan. Vanaf het allereerste contact in de showroom werd onze vraag heel serieus genomen, we kregen waardevolle adviezen en tips over wat zou kunnen en of we voldoende aan alle eisen en wensen gedacht hadden. Zeker niet een bedrijf dat er zich makkelijk van afmaakt.
De installateur was ook bijzonder prettig, professioneel, met een groot gevoel en drive voor het leveren van kwaliteit. Service zoals we die graag zien en waar we graag een goede prijs voor betalen. We bevelen De Graaf van harte aan!

P. Gouw

Plaats een review