Rate De Graaf Amsterdam

We are constantly trying to improve our services where possible. We would therefore appreciate it if you would like to share your experience with us and future customers.

Do you have experience with us?
Let us know how you liked it.

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Top kasten

Rated 5.0 out of 5
25 March 2022

Jaren geleden hier voor het eerst geweest. Nu met ons nieuwe huis weer langs geweest. Direct in de showroom serieus genomen. Afspraak ingepland en duidelijke afspraken gemaakt. Installeren is uiterst professioneel uitgevoerd. Wat een mooie kasten hebben wij nu. Ik beveel De Graaf zeker aan !!

Ron Schoemaker

No Title

Rated 5.0 out of 5
4 December 2020

Very professional company. Was offered very good solutions to problems no one else wanted to fix. A calculation mistake made by the company was fixed by the company (with their own resources). Excellent ownership and service. This is the place to go for sliding doors and cabinets.

AJ

No Title

Rated 5.0 out of 5
27 February 2020

Het adres voor een kast op maat! Vakmensen die geduldige luisteren naar wat je wilt en meedenken. Het resultaat is dan ook precies wat je verwacht en in gedachte had!

R. Padovani

No Title

Rated 5.0 out of 5
3 November 2019

De Graaf Amsterdam is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken als je in de verbouwing van je huis zit. Vanaf het eerste moment in de Showroom, het opmeten en dan uiteindelijk plaatsen van de kasten gaat heel precies en kritisch. Je weet van te voren duidelijk waar je aan toe bent. Het onmogelijke werd gerealiseerd, prachtige inloopkasten, zij zijn in hoekjes en gaatjes gekomen dat je denkt hoe is het mogelijk, maar ze staan er en naar volle tevredenheid. Gaat met dit bedrijf dan echt alles in 1 keer goed, nee, maar zij zijn net zo kritisch zoals je zelf bent en komen met daadkrachtige oplossingen en denken met je mee. Hier geldt duidelijk wat kan er wel in plaats van “nee dit kan niet”… echt een aanrader!

R&A

No Title

Rated 5.0 out of 5
18 October 2019

De begeleiding en het enorme geduld bij het komen tot het uiteindelijk ontwerp van onze kasten was van grote klasse. Vervolgens werd het monteren en de plaatsing van de kasten op uiterst serieuze en vakkundige wijze uitgevoerd. Voeg daar nog bij dat het zeer sympathieke lui zijn en je kunt niet meer tevreden zijn. Als je kasten op maat wil hebben, kijk dan niet verder, dit is HET adres!

Ruud & Angelique

Plaats een review